Hvordan administrerer jeg DNS?

Du kan administrere dit domænes DNS gennem enavn.dk's kundecenter. Når du er logget på skal du tilgå menuen Domæner -> Manage DNS. Herefter mødes du af en oversigt over domænenavne, som du kan redigere.

Find det ønskede domænenavn i oversigte og klik på Edit Zone-knappen til højre for som illustreret herunder.

Dette fører dig til domænenavnets DNS zone-indstillinger, som kan se ud som følgende. Herfra kan du nemt redigere eller tilføje nye DNS records.

Ønsker du at oprette en ny DNS record, skal du klikke på Add Record oppe til højre, som åbner et nyt vindue til formålet.

Feltet Name udfyldes med det subdomæne, som ønskes oprettet, fx "new" som i ovenstående eksempel. Vælg dernæst den record Type du ønsker at oprette. Ud fra dit valg af type vil de omkringliggende felter ændre sig til at passe den respektive type record.

OBS. Har du behov for, at din nye DNS record oprettes direkte på "roddomænet" kan du angive et @ i feltet Name, eller dit domænenavn uden subdomæne fx "example.com".

Den nye DNS record vil efterfølgende være at finde i oversigten.

• dns, record, poster, a-record, mx-record, ip-adresse, ip adresse, cname