Hvor kan jeg se statistik for min hjemmeside?

Senest 24 timer efter første besøg til din hjemmeside kan du se statistik på http://dit-domæne.dk/stats/ (Husk dit-domæne.dk skal erstattes med dit eget domænenavn).

• Brugernavnet er admin.
    • Adgangskoden kan du se i velkomstmailen.

Kan du ikke huske din adgangskode kan du ændre den via dit kontrolpanel. Gå til Sites og vælg det domæne du vil se statistik for. Herefter skal du klikke på fanen Statistics, hvor du kan indsætte eller generere en ny kode.

Bemærk at du får en Adgang Nægtet fejl hvis du besøger for tidligt og statistikken ikke er genereret endnu.

• website statistik, website statistics