Mit webhotel har brugt al pladsen, hvad gør jeg?

Hvis en hjemmeside har opbrugt al sin plads er det muligt at udbedre problemet på en af følgende måder:

1. Juster quota via kontrolpanelet

Log ind på eControlPanel via http://dit-domaene.dk:8080.

Her kan man under fanen Statistics -> Website quota (Harddisk) se pladsforbrug for hver af sine hjemmesider.

Overview of webquota

Domain / website: Navnet på den pågældende hjemmeside
Used space: Brugt plads for den enkelte hjemmeside
Soft limit: Pladsgrænsen for den enkelte hjemmeside

Ved at klikke på en hjemmeside kan man tilpasse hvor meget af webhotellets samlede plads, der skal være reserveret til den.

2. Ryd op i hjemmesideindhold

Det er muligt at logge ind via FTP, se en oversigt over sine filer på webhotellet og slette indhold, der ikke længere benyttes.

3. Tilkøb af mere plads

Sidst men ikke mindst er det muligt, at tilkøbe ekstra plads til et eksisterende produkt eller opgradere til en større løsning. Begge dele håndteres under vores kundecenter, når du viser detaljerne for dit hotelprodukt.

• website qouta, website plads, hjemmeside plads