Wordpress og andre CMS'er, såsom Joomla, kan installeres via vores kontrolpanel. Billederne nedenfor viser, hvor det installeres. Husk først at logge på http://dit-domæne.dk:8080 og tilgå fanen Sites i eControlPanel:

Klik først på Available Packages under APS Installer:

Available Packages

Klik på Wordpress på listen (eller det CMS, du ønsker at installere):

Pakker

Vælg dernæst Install this package:

Install

Da kan der vælges en række indstillinger:

Settings

Install location:  Her vælges der om der skal installeres i roden af domænet (standard), eller om en specifik undermappe skal have tilknyttet installationen.
New database password: Denne behøves ikke ændret, da systemet genererer en adgangskode til databasen.
Administrator's login: Brugernavnet til systemet - standard er admin. Denne anbefaler vi at ændre, da et andet brugernavn er mere sikkert.
Password: Vælg din adgangskode. Vi anbefaler store og små bogstaver, tal og specialtegn.
Interface language: Standard er engelsk (English), men der kan også vælges dansk (Danish), på listen. Det vil betyde at administrationssiderne er på dansk.
Acceptance: Husk at sætte flueben i dette felt, for at godkende licensen.

Når det er udfyldt, er det blot at klikke på Install, hvorefter systemet installerer den ønskede CMS. Bemærk at der kan gå et par minutter, før indholdet kan besøges på hjemmesiden.

• 1-click, cms installation, wordpress