Hvordan aktiverer jeg et SSL certifikat til min hjemmeside?

Som eksisterende kunde kan du besøge dit website's kontrolpanel for, at aktivere et gratis Let's Encrypt SSL certifikat til dit domæne. Du har også muligheden for, at tvinge alle "http" anmodninger om, at blive omdirigeret til "https", men vi anbefaler her, at du tjekker din hjemmesides kompatibilitet for at sikre, at alle komponenter der anvendes på dit websted, kan køre under https.

Betalte certifikater installerer enavn for dig: https://enavn.dk/cart.php?gid=21

SÅDAN AKTIVERER DU SSL MED LET'S ENCRYPT:

Log på dit eControlPanel og tilgå fanen Sites -> Website. Klik på din hjemmeside i oversigten.

Her kan vi aktivere Let's Encrypt (SSL) - se billede nedenfor:
Aktiver SSL

Tilgå dernæst fanen Redirect øverst:
Redirect

Her skal vi aktivere at der omskrives til SSL/HTTPS for dine sider, så de korrekt krypteres, når hjemmesiden besøges:
https

Husk at gemme på den grønne knap Save når ovenstående er udført.