Hvordan kan jeg opsige mit abonnement hos enavn.dk?

Du kan opsige dit abonnement nemt og hurtigt, ved at logge på vores kundecenter . Når du opsiger en service eller et domænenavn, vil den tilhørende faktura samtidig automatisk annulleres/krediteres.

Services

For services, såsom hotel-produkter, skal du tilgå fanen 'Produkter' -> 'Mine Services' inde i kundecenteret. Klik nu på produktets titel (fx Small Webhotel), som fører dig til produktets indstillinger. På den følgende side kan du nu vælge 'Opsigelse', som fører dig videre i denne process.

Domænenavne

For domænenavne skal du tilgå fanen 'Domæner' -> 'Mine Domæner'. Klik nu på svensknøglen ud for det aktuelle domænenavn, som fører dig til domænets oplysninger. I venstre menu 'Fornyelsesstatus', og på følgende side vælge at Deaktivere denne funktion i form af knappen 'Deaktiver fornyelse'.

Hvis du slår den automatiske fornyelse fra, skal du være opmærksom på, at dit domænenavn bliver nedlagt med udgangen af abonnementsperioden.

OBS. Særligt for .dk-domænenavne: Efter du har meldt en opsigelse af dit domænenavn hos os (enavn) bør du ligeledes melde en opsigelse af domænenavnet direkte hos Punktum dk.

• opsige, opsigelse, annullering, cancel, cancellation