Information om enavn Affiliate

Som affiliate hos enavn kan du tjene penge på at henvise nye kunder til enavn.

Hvordan bliver jeg affiliate?

Som eksisterende enavn-kunde skal du blot tilgå vores affiliate-side. Her kan du aktivere din affiliate-konto.

Har du ikke en enavn-konto, kan du registrere en ny konto. Det kræver ikke noget aktivt produkt at være affiliate hos enavn.

Hvordan fungerer affiliate-systemet?

Når du er blevet registreret som affiliate, kan du fra affiliate-siden se dit unikke affiliate-link. Dette link skal du bruge til at henvise kunder til enavn.

Når en person klikker på dit link, gemmes en cookie i personens browser i 90 dage. Når personen bestiller et produkt via dit unikke henvisningslink, registrerer vores system, at personen er henvist af dig. Efter 43 dage vil provisionen blive tildelt din affiliate-konto.

Når du har over 100kr. indestående på din affiliate-konto, kan du få beløbet udbetalt eller krediteret på din enavn-konto, så beløbet kan bruges til at betale fremtidige faktura.

Hvor meget får jeg ud af det?

Som affiliate får du provision for hvert salg lavet igennem dit unikke henvisningslink. Din provision er på 50% af det beløb, som den henviste bestiller for.

Der tilbydes ikke provision for følgende produkter/ydelser:

• Domæner
  • Addons
  • Opgraderinger
  • "Manuelle" fakturaer (bestilt arbejde, f.eks. opdatering af website eller kodning)
  • Exchange-løsninger

Provisionen vil først være synlig efter 43 dage, såfremt den henviste kunde ikke har annulleret det bestilte produkt.

• partner, affiliate