Hvilken type server (styresystem) skal jeg vælge?

Vi foreslår gerne vores standardserver, installeret med Ubuntu (Linux), samt medfølgende kontrolpanel. Kontrolpanelet giver fri mulighed for, med egen administratorbruger, at oprette domænenavne, med tilknyttet mail og/eller hjemmesider. Til denne server, er der som standard også altid PHP og MySQL, så de forskellige CMS-systemer, såsom Wordpress, Joomla og Drupal let kan installeres.

Vi kan dog installere det styresystem, du måtte foretrække og tilbyder også alle typer Windows,så længe det ikke er udgået hos Microsoft. Ønsker du en løsning med specifikke programmer præinstalleret, bedes du kontakte os, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

• server, 1-click, cms, hjemmeside, email, kontrolpanel, windows, linux, ubuntu