Hvordan opretter jeg et subdomæne?

I denne guide henviser vi til dit domænenavn med dit-domaene.dk.
Dette skal hver gang erstattes af dit eget domænenavn.

Først skal du logge ind på dit kundecenter via enavn.dk og oprette en DNS record for det ønskede subdomæne.

Undfyld værdierne som vist nedenfor. subnavn erstattes af det ønskede navn på dit subdomæne (uden .dit-domaene.dk) og dit-domaene.dk erstattes af dit domænenavn.

DNS Record

Du skal logge ind på dit eControlPanel, og gå til fanen Sites -> Subdomain for website

Subdomain

• I feltet Host indtastes navnet på det ønskede subdomæne (uden .dit-domaene.dk).
    • I feltet Domain vælges det domænenavn som subdomænet skal ligge under.
    • I feltet Redirect Type vælges No flag.
    • I feltet Direct Path indtastes den mappe som subdomænet skal pege på med stråstreg (/) både i starten og slutningen.
    • Afkryds Active.

Herefter skal du logge du ind på FTP og under web oprette den mappe som du angav under Direct Path ovenfor (uden stråstreger).

Filer der placeres i denne mappe vil blive vist på dit nyoprettede subdomæne.

• subdomain, subdomæne