Trin 1 Vælg domæne
Trin 2 Vælg tilføjelser
Trin 3 Se bestilling og betal

Ordre Opsummering

BeskrivelsePris

Din bestillingskurv er tom

Subtotal:  DKK 0,00
Moms @ 25.00%:  DKK 0,00
Total: DKK 0,00

Dine detaljer

Allerede registreret? Klik her for at logge ind...

Fornavn
Efternavn
Firma
Moms nr.
Mobil Nummer
Mailadresse
Adresse 1
Adresse 2
By
Postnummer
Land
Telefonnummer
Adgangskode
Bekræft adgangskode
Moms vil blive opkrævet afhængigt af det land du bor i. Klik her for at genberegne moms

Betalingsmetode

Hvis du vælger betalingskort med automatisk fornyelse, trækkes pengene automatisk, når du har brug for at forny dit produkt. Derved undgår du rykkergebyrer.
Vi gemmer ikke dit betalingskorts info hos os. Alle oplysninger vedr. dit betalingskort gemmes af udstederen af dit eget betalingskort (eksempel Nets.eu).


Bemærkning/kommentar til ordrenDine priser

Vores primære motivation er at give dig et stærkt og sikkert miljø, som gør dig i stand til at realisere dine drømme til en overkommelig pris.

Kontrolpanel

Alle vores løsninger kommer med et brugervenligt og kraftfuldt kontrolpanel, så kan du administrere dine løsninger uden stor teknisk viden.

Renere miljø

Vi arbejder konstant på integration af hardware med lavspændings processorer og på optimering af kold luftstrøm i vores datacenter.

Teknisk viden

Vi stiller vores mangeårige tekniske erfaring til rådighed for dig. Har du brug for råd eller hjælp til dine løsninger, kan du altid regne med os.

Sikkerhed

Vi har stor fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine data, og derfor bruger vi den seneste generation af firewall løsninger i vores netværk.

Backup

Vi tager backup af alle dine data på regelmæssig basis på flere fysiske lokationer. Er uheldet ude, har du derfor altid en brugbar backup.

Support

Har du brug for hjælp eller råd, så er vores supportteam altid klar til at yde professionel hjælp. Det er som at have sin egen dedikerede it-afdeling.

Datacenter

Vores eget private datacenter med redundant net og strøm er overvåget 24/7 af kvalificerede medarbejdere, der hurtigt tager hånd om evt. problemer.