Om enavn
Hosting siden 1999

Virksomhedsoverblik

I takt med at internettet har udviklet sig, er der nu også god grobund her for mindre virksomheder. Uanset størrelse, så kan små virksomheder nu også bruge nettet til at få fordele, der tidligere var forbeholdt de store - som f.eks. muligheden for at blive set af kunder over hele verden. Internettet har åbnet en verden af muligheder. Hos enavn.dk har vi fokus på at hjælpe små virksomheder med at starte og markedsføre deres forretninger på nettet og gøre dem i stand til at realisere deres drømme og blive selvhjulpne, iværksættere, kreative og økonomisk uafhængige. Vi var pionerer indenfor området med at erhverve specifikke "web adresser" (kendt som domæneregistrering) og tilbyder idag et bredt udvalg af webbaserede produkter. Udover domæneregistrering tilbyder vi design og hosting, ebutiks løsninger, online sikkerhedsprodukter og cloud server løsninger.

Hvorfor vælge os?

Med en erfaring der går helt tilbage til 1999, har vi gjort det enkelt og prisbilligt for vores kunder at oprette og administrere en online profil. Kunder overalt i verden har vist os deres tillid ved at lade os administrere deres domæner, ebokse og websites. Selvom vi er en teknisk virksomhed, har vi specialiseret os i support til ikke it kyndige, og det er en af de ting vi gør bedst. Når vi gør det nemt for mindre virksomheder at komme online - gennem vores ydelser og enestående support - så kan de istedet bruge deres tid og energi på det, de er gode til.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder

Vi har jo selv været en lille virksomhed engang. Vi har stået over for samme typer udfordringer som alle andre små virksomheder står overfor. Vi har stillet samme spørgsmål, vi har udkæmpet samme kampe, og selvom vi er vokset os større gennem årene, så forstår vi mindre virksomheder som kun få andre gør. Intet andet firma tilbyder så bredt et udvalg af produkter indenfor domæneregistrering, web tilstedeværelse og online markedsføring som os.

Vores services
Vi tilbyder en række løsninger til både privat og erhverv.