Det er muligt at registrere .com, .net eller registrere .dk domæner med internationale tegn (kaldet IDN) f.eks. æ, ø, å eller europæiske tegn som f.eks. é, dog har det den ulempe, at nogle mailprogrammer ikke kan håndtere disse internationale tegn, og derfor skal man oversætte sit domænenavn til en såkaldt PUNY kode.

Eksempelvis hvis du har domæne.dk, skulle du i stedet anvende xn--domne-ura.dk.

Af den årsag, foreslår vi gerne, at man benytter et domæne uden æ, ø eller å, som sit maildomæne.

Ofte benyttes domæner med internationale tegn til at stille besøgende videre til en side uden internationale tegn.