Vi behandler de ordrer vi modtager med det samme (også i weekenden), således at domænenavnet ikke bliver registreret til anden side.

Det er dog afhængigt af hvilken type domænenavn man køber, hvornår det fremkommer som "optaget" hvis man søger på navnet. Således tager det normalt ca. 1-2 timer inden DK-Hostmaster har registreret et .dk domæne navn, mens det tager max en time inden et .com, .net eller .org domæne fremkommer som optaget. Dog er dit navn reserveret, når du har afsendt din bestilling, og du risikerer ikke at en anden kan registrere samme navn.

Hvis du er i tvivl om, hvor længe det tager for lige netop dit domæne, kan du henvende dig til vores support.