Mit FTP-program melder ukendt certifikat. Hvad gør jeg?

Grundet den nye persondataforordningslov har vi valgt at tvinge logon med sikker FTP.

Fordelen ved dette er at loginoplysninger vil være krypterede når man logger på FTP via sit FTP-program.

Første gang man logger på FTP skal man derfor accepetere et certifikat fra dotserv.com ved at sætte hak i Hav altid tillid til certifikatet i fremtidige sessioner og derefter klikke Ok.

• ftp, ukendt certifikat