Hvordan sikrer jeg mit maildomæne med DKIM?

Vi anbefaler at have kendskab til DNS-konfiguration, for at nemmest muligt at konfigurere DKIM.

DKIM aktiveres ved at logge på dit domænes kontrolpanel. Her skal du tilgå fanen Email -> Domain. Klik på maildomænet i oversigten og klik på DomainKeys Identified Mail (DKIM):

Aktiver DKIM

Dernæst skal vi sætte flueben i enable DKIM, samt klikke på Generate DKIM Private-key. Det kan være nødvendigt at gemme og åbne maildomænet igen, for at se DNS-records indhold:

Opret key

Til slut skal vi oprette TXT-recorden ud fra ovenstående billedes oplysninger og når det er udført, er maildomænet sikret - se eksempel her:

Opret DNS record