Min mailkonto har brugt al pladsen, hvad gør jeg?

Hvis en mailkonto har opbrugt al sin plads er det muligt at udbedre problemet på en af følgende måder.

1. Slet mails i mailprogrammet

Hvis din mailkonto har opbrugt sin plads, er det muligt at rydde op i dine mails i dit mailprogram, hvis du benytter IMAP, da der så slettes direkte på serveren. Husk at slette indholdet i mappen Slettet post, for at være sikker på det ikke længere fylder på kontoen.

2. Slet mails via webmail

Det er også muligt at logge på webmailen og rydde op i mailen der - webmailen kan findes på WebMailHome.

3. Juster quota via kontrolpanelet

En tredje mulighed er at logge på dit kontrolpanel: http://mail.dit-domaene.dk:8080. Her kan du under fanen Email -> Mailbox quota se en oversigt over dine konti samt tildelt og brugt plads for hver konto. Ved at klikke på en given konto kan du justere den tildelte mængde plads for den pågældende konto.

4. Tilkøb af mere plads

Sidst men ikke mindst er det muligt, at tilkøbe ekstra plads til et eksisterende produkt eller opgradere til en større løsning. Begge dele håndteres under vores kundecenter, når du viser detaljerne for dit hotelprodukt.