Hvornår fornyes mit abonnement?

Alle de produkter du kan købe online hos enavn.dk har varierende abonnementsperioder.

I nogle tilfælde kan du frit vælge mellem flere abonnementsperioder. Hvis du vælger en abonnementsperiode på 3 måneder, så vil dit abonnement automatisk blive fornyet hver 3. måned, med mindre du slår fornyelsen fra og lader abonnementet udløbe.

Vi sender dig en email som varsel om at dit abonnement skal fornys. I den email finder du også instruktioner om hvordan du kan opsige dit abonnement.