For at flytte et domæne til os, du har hos en anden udbyder, skal du gå til vores domænesøger og søge efter det pågældende domænenavn i søgefeltet. Søg gerne efter det fulde domænenavn, fx mitdomæne.dk. Når domænenavnet er fremsøgt vil du have mulighed for, at flytte domænenavnet til os.

Typisk kan du forvente, at mange domænenavne har et krav om, at domænenavnets tilhørende EPP-kode anvendes undervejs i flytningen. Har du ikke denne kode, bør du kontakte den nuværende udbyder, så de kan udlevere denne til dig. EPP-koden og evt. øvrige særlige krav til flytningen, vil blive præsenteret undervejs i bestillingsprocessen. Bemærk, at kravene ofte er forskellige fra den til det anden domæneendelse (fx .dk).

• flytning, epp, auth id, epp-kode, transfer, redelegering