Mit mailprogram siger "Kan ikke kontrollere serveridentiteten", hvad gør jeg?

Det er helt normalt hvis du oplever at dit mailprogram kommer op og siger at den ikke kan kontrollere serveridentiteten. Det skyldes blot at du skal bekræfte det certifikat der ligger på vores server. Når du har godkendt dette vil det være muligt for dig at sende og modtage mails krypteret/sikkert med SSL.

Hertil skal du trykke på Oplysninger og dernæst Godkend oppe i højre hjørne. Identiteten skal godkendes to gange (hhv. for ind- og udgående post). Da kan du fremadrettet kunne sende og modtaget post uforstyrret.