Først skal du åbne din browser og skriv http://dit-domæne.dk:8080. (husk at udskifte dit-domæne.dk, med dit eget domænenavn).
Indtast de koder, som du modtog ved oprettelsen af dit webhotel.

login

Dit RemoteControlPanel vil som standard være sat til engelsk. For at ændre dette skal du tilgå fanen Tools og derefter trykke Password and Language. Her vil du kunne vælge da under Language.

Her vil det også være muligt, at ændre password for din bruger til RemoteControlPanel.

sprog