Før du begynder

I denne guide henviser vi til dit domænenavn med dit-domæne.dk.
Dette skal hver gang erstattes af dit eget domænenavn.

Åben din browser og skriv http://mail.dit-domæne.dk:8080. (Husk at erstatte dit-domæne.dk med dit eget domænenavn.)
Indtast de koder, som du modtog ved oprettelsen af dit webhotel.

login

Når du er logget ind på dit eControlPanel vil det være muligt at ændre koden dor din bruger. For at ændre denne skal du tilgå fanen Tools og derefter trykke Password and Language.

sprog