Hvis du har skrevet til os er det muligt at følge din sag via kundecenteret. Dette kan især være nyttigt, fx hvis du oplever mailproblemer.

Når du er logget ind på kundecenteret kan du øverst i venstre side klikke på punktet Supportsag.


Tryk på Opret en sag.


Udfyld derefter Emne, vælg Afdeling og indtast en besked i formularen.

 Og tryk på Opret sag.


Efterfølgende vil det være muligt at se status samt besvare den pågældende sag under Supportsager.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få tilsendt et link til nulstilling, til den emailadresse, du er oprettet med i vores systemer.

 

Hvis du besøger kundecenteret i din browser, kan du under log ind feltet vælge at klikke på linket “Glemt adgangskode?".


Dine priser

Vores primære motivation er at give dig et stærkt og sikkert miljø, som gør dig i stand til at realisere dine drømme til en overkommelig pris.

Kontrolpanel

Alle vores løsninger kommer med et brugervenligt og kraftfuldt kontrolpanel, så kan du administrere dine løsninger uden stor teknisk viden.

Renere miljø

Vi arbejder konstant på integration af hardware med lavspændings processorer og på optimering af kold luftstrøm i vores datacenter.

Teknisk viden

Vi stiller vores mangeårige tekniske erfaring til rådighed for dig. Har du brug for råd eller hjælp til dine løsninger, kan du altid regne med os.

Sikkerhed

Vi har stor fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine data, og derfor bruger vi den seneste generation af firewall løsninger i vores netværk.

Backup

Vi tager backup af alle dine data på regelmæssig basis på flere fysiske lokationer. Er uheldet ude, har du derfor altid en brugbar backup.

Support

Har du brug for hjælp eller råd, så er vores supportteam altid klar til at yde professionel hjælp. Det er som at have sin egen dedikerede it-afdeling.

Datacenter

Vores eget private datacenter med redundant net og strøm er overvåget 24/7 af kvalificerede medarbejdere, der hurtigt tager hånd om evt. problemer.