Ja, vi inkluderer et gratis basis SSL-certifikat med alle vores webhoteller. Enhver, der ejer et domænenavn og en webløsning (webhotel, hjemmeside, shop, server, osv.) tilknyttet dette domænenavn, kan få et helt gratis certifikat.

Som eksisterende kunde kan du besøge dit website's kontrolpanel for, at aktivere et gratis Let's Encrypt SSL certifikat til dit domæne. Du har også muligheden for, at tvinge alle "http" anmodninger om, at blive omdirigeret til "https", men vi anbefaler her, at du tjekker din hjemmesides kompatibilitet for at sikre, at alle komponenter der anvendes på dit websted, kan køre under https.

Betalte certifikater installerer enavn for dig: https://enavn.dk/cart.php?gid=21

SÅDAN AKTIVERER DU SSL MED LET'S ENCRYPT:

Log på dit eControlPanel og tilgå fanen Sites -> Website. Klik på din hjemmeside i oversigten.

Her kan vi aktivere Let's Encrypt (SSL) - se billede nedenfor:
Aktiver SSL

Tilgå dernæst fanen Redirect øverst:
Redirect


Her skal vi aktivere at der omskrives til SSL/HTTPS for dine sider, så de korrekt krypteres, når hjemmesiden besøges:
https

Husk at gemme på den grønne knap Save når ovenstående er udført.

Der er ingen betaling, ingen validerings e-mails, og certifikater fornyes automatisk. Hele tilmeldingsprocessen til certifikater sker smertefrit under domæne og webhotels konfigurationen. Fornyelsen sker automatisk i baggrunden.

enavn.dk's gratis certifikater er skabt af Let's Encrypt og er identiske med alle certifikater, der koster penge andre steder. Vores basis og gratis certifikater er lige så sikre, som normal SSL. Alligevel er der dog visse forskelle:

- Let's Encrypt tilbyder ikke dynamiske website seals (med logo), som nogle besøgende finder beroligende.

- Hos enavn.dk  yder vi dedikeret IP-adresse med betalte SSL certifikater, men ikke med gratis Let's Encrypt certifikater.

- Vores betalte SSL certifikater, også kaldet EV (Extended Validation) SSL certifikater, tilføjer ekstra sikkerhed for besøgende, fordi de også viser organisationens navn i en grøn adresselinje samt firmainformation i certifikatet. EV kræver en grundig baggrundskontrol af organisationen før udstedelsen. Til sammenligning er Let's Encrypt kun domæne-valideret.

TLS (Transport Layer Security) og dens forgænger SSL (Secure Sockets Layer), som begge ofte benævnes »SSL«, er kryptografiske protokoller designet til at give kommunikations sikkerhed over et computernetværk.

Fortrolighed: kun din browser og serveren kan dekryptere trafikken.

Godkendelse: sørg for at både afsender og modtager kan validere hinandens identiteter.

Integritet: End-to-end-kryptering beskytter data mod at blive ændret undervejs uden din viden.

Standard SSL certificat
Et standard SSL certifikat giver dig mulighed for at sikre forbindelsen mellem din hjemmeside og din kundes internetbrowser.

Dette certifikat dækker dog kun for ét domæne eller subdomæne. Det vil sige at du vil enten kunne benytte ditdomæne.dk eller fx www.ditdomæne.dk. Det er ikke muligt at sikre mere end ét navn med dette certifikat.


EV SSL Certifikat - Extended Validation SSL Certificates
Et EV SSL-certifikat giver det højest tilgængelige niveau af tillid til din hjemmeside. Den grønne adresselinje giver visuel forsikring til kunderne om at dit websted er sikkert - hvilket straks giver dem tillid til at fuldføre deres transaktion. For at få et EV SSL-certifikat kræves der en fuld organisation validering, der sikrer den grønne adresselinje er forbundet med kun de mest betroede virksomheder.

Dette certifikat dækker, ligesom et standard SSL certifikat, kun for ét domæne eller subdomæne. Det er ikke muligt at sikre mere end ét navn med dette certifikat.

EV SSL certificate


Wildcard SSL Certificate

Wildcard certifikatet fungerer på samme måde som et standard SSL certifikat men med en større fordel. Et enkelt Wildcard SSL certifikat kan sikre alle de subdomæner du måtte have for dit domæne. På den måde skal du ikke bekymre dig om forbindelsen mellem kunden og dine subdomæne er sikker.

For eksempel kan et enkelt Wildcard certifikat for *.ditdomæne.dk anvendes til at sikre:

  • www.ditdomæne.dk
  • login.ditdomæne.dk
  • mail.ditdomæne.dk
  • download.ditdomæne.dk
  • osv.ditdomæne.dk
wildcard SSL certificate

Dine priser

Vores primære motivation er at give dig et stærkt og sikkert miljø, som gør dig i stand til at realisere dine drømme til en overkommelig pris.

Kontrolpanel

Alle vores løsninger kommer med et brugervenligt og kraftfuldt kontrolpanel, så kan du administrere dine løsninger uden stor teknisk viden.

Renere miljø

Vi arbejder konstant på integration af hardware med lavspændings processorer og på optimering af kold luftstrøm i vores datacenter.

Teknisk viden

Vi stiller vores mangeårige tekniske erfaring til rådighed for dig. Har du brug for råd eller hjælp til dine løsninger, kan du altid regne med os.

Sikkerhed

Vi har stor fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine data, og derfor bruger vi den seneste generation af firewall løsninger i vores netværk.

Backup

Vi tager backup af alle dine data på regelmæssig basis på flere fysiske lokationer. Er uheldet ude, har du derfor altid en brugbar backup.

Support

Har du brug for hjælp eller råd, så er vores supportteam altid klar til at yde professionel hjælp. Det er som at have sin egen dedikerede it-afdeling.

Datacenter

Vores eget private datacenter med redundant net og strøm er overvåget 24/7 af kvalificerede medarbejdere, der hurtigt tager hånd om evt. problemer.