Vi foreslår gerne vores standardserver, installeret med Ubuntu (Linux), samt medfølgende kontrolpanel. Kontrolpanelet giver fri mulighed for, med egen administratorbruger, at oprette domænenavne, med tilknyttet mail og/eller hjemmesider. Til denne server, er der som standard også altid PHP og MySQL, så de forskellige CMS-systemer, såsom Wordpress, Joomla og Drupal let kan installeres.

 

Vi kan dog installere det styresystem, du måtte foretrække og tilbyder også alle typer Windows,så længe det ikke er udgået hos Microsoft. Ønsker du en løsning med specifikke programmer præinstalleret, bedes du kontakte os, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Du kan bruge SSH, til alle vores Linux-servere. Det kræver blot, at vi godkender din IP-adresse i vores firewall.

Du kan se din IP-adresse HER.

Vi tager som minimum ugentlig backup, af din server hos os. 

Desuden tager vi daglig backup af MySQL, såfremt dette benyttes på din server.

 

Har du behov for kortere intervaller af dine backups, kan vi altid finde en anden løsning, da bedes du blot kontakte os på support@enavn.dk. Vi har f.eks. muligheder, hvor vi specifikt kan lave backup af dine hjemmesider og email, så det løbende og let, kan genskabes. Til denne løsning, er det også muligt at få et login, så du kan genskabe indholdet selv.

Cloud Virtual server:

Generelt kan man starte med 1 CPU og 1GB RAM. Det skal dog siges, at krævende hjemmesider, generelt vil skulle have flere ressourcer, at arbejde med. Det er dog let at opgradere, så det er en god idé, at starte med denne og opgradere, når behovet opstår.


Se pakkerne HER.

Dine priser

Vores primære motivation er at give dig et stærkt og sikkert miljø, som gør dig i stand til at realisere dine drømme til en overkommelig pris.

Kontrolpanel

Alle vores løsninger kommer med et brugervenligt og kraftfuldt kontrolpanel, så kan du administrere dine løsninger uden stor teknisk viden.

Renere miljø

Vi arbejder konstant på integration af hardware med lavspændings processorer og på optimering af kold luftstrøm i vores datacenter.

Teknisk viden

Vi stiller vores mangeårige tekniske erfaring til rådighed for dig. Har du brug for råd eller hjælp til dine løsninger, kan du altid regne med os.

Sikkerhed

Vi har stor fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine data, og derfor bruger vi den seneste generation af firewall løsninger i vores netværk.

Backup

Vi tager backup af alle dine data på regelmæssig basis på flere fysiske lokationer. Er uheldet ude, har du derfor altid en brugbar backup.

Support

Har du brug for hjælp eller råd, så er vores supportteam altid klar til at yde professionel hjælp. Det er som at have sin egen dedikerede it-afdeling.

Datacenter

Vores eget private datacenter med redundant net og strøm er overvåget 24/7 af kvalificerede medarbejdere, der hurtigt tager hånd om evt. problemer.