enavn.dk virksomhedsoverblik

I takt med at internettet har udviklet sig, er der nu også god grobund her for mindre virksomheder. Uanset størrelse, så kan små virksomheder nu også bruge nettet til at få fordele, der tidligere var forbeholdt de store - som f.eks. muligheden for at blive set af kunder over hele verden. Internettet har åbnet en verden af muligheder. Hos enavn.dk har vi fokus på at hjælpe små virksomheder med at starte og markedsføre deres forretninger på nettet og gøre dem i stand til at realisere deres drømme og blive selvhjulpne, iværksættere, kreative og økonomisk uafhængige. Vi var pionerer indenfor området med at erhverve specifikke “web adresser” (kendt som domæneregistrering) og tilbyder idag et bredt udvalg af webbaserede produkter. Udover domæneregistrering tilbyder vi design og hosting, ebutiks løsninger, online sikkerhedsprodukter og cloud server løsninger.

Hvorfor vælge os?

Med en erfaring der går helt tilbage til 1999, har vi gjort det enkelt og prisbilligt for vores kunder at oprette og administrere en online profil. Kunder overalt i verden har vist os deres tillid ved at lade os administrere deres domæner, ebokse og websites. Selvom vi er en teknisk virksomhed, har vi specialiseret os i support til ikke it kyndige, og det er en af de ting vi gør bedst. Når vi gør det nemt for mindre virksomheder at komme online - gennem vores ydelser og enestående support - så kan de istedet bruge deres tid og energi på det, de er gode til.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder

Vi har jo selv været en lille virksomhed engang. Vi har stået over for samme typer udfordringer som alle andre små virksomheder står overfor. Vi har stillet samme spørgsmål, vi har udkæmpet samme kampe, og selvom vi er vokset os større gennem årene, så forstår vi mindre virksomheder som kun få andre gør. Intet andet firma tilbyder så bredt et udvalg af produkter indenfor domæneregistrering, web tilstedeværelse og online markedsføring som os.

Hvad vi tilbyder

Small Business Løsninger
Som leder indenfor webbaserede tjenester har vores konstante mål været at hjælpe mindre virksomheder med at få succes online. Vi forstår det daglige dilemma, som kunderne står i, fordi de skal have for mange kasketter på. Så uagtet hvilken ydelser vores kunder vælger, så gør vi det nemt og billigt for dem, at nå deres online mål - uden hensyn til teknisk kunnen, erfaring eller forretningscyklus.

Domænenavne
Vi er eksperter indenfor domænenavne siden 1999. Vi ved, at et domænenavn er et vigtigt element for vores kunder, der repræsenterer deres image på nettet. Med avancerede søgefunktioner og råd hjælper vi vores kunder med at finde det perfekte navn.

Webhosting
Opbygning af et website er som regel næste skridt, når man har købt et domænenavn. Webhosting - den fysiske opbevaring af websites indhold - får det til at ske. Vi tilbyder forskellige webhosting muligheder med en oppetid på mere end 99,99%. En sådan uovertræffelig oppetid gør, at vores kunder tør tro på, at vi kan få dem online, og at de forbliver online.

Email
Alle ønsker en nem genkendelig emailadresse, en der signalerer “jeg er en forretningsmand”. Vi muliggør dette for tusindvis af vores kunder ved at gøre det nemt at skabe en emailadresse udfra et domænenavn.

Website design
Nogle mindre virksomheder ønsker at gøre det hele selv, mens andre gerne vil guides og have support. Det er grunden til, at vores webløsninger går fra gør-det-selv versioner til totalløsninger med fuld service, professionelt webdesign, kreation osv.

Webshop
For mindre virksomheder kan det at åbne en online shop være vejen til succes - hvis det bliver gjort rigtigt. Vores kunder kan få denne drøm realiseret med vores hjælp og support hele vejen. Modsat mange andre firmaer skal du ikke betale ekstra for det.

Cloud Virtual Server
For it kyndige - som dig - der ønsker fuld root adgang, giver VPS hosting uafhængighed fra andre på samme server, hvilket gør dig i stand til drage fordel af dedikeret webhosting til en brøkdel af prisen.

Online markedsføring
Gennem vores online markedsførings service hjælper vi vores kunder med at blive set online, så de kan få mere omsætning. Vi er i konstant forbedring og træner vores analyse af søgemaskineoptimering, så vores kunder opnår bedre søgeresultater.

Website sikkerhed
Online sikkerhed er førsteprioritet for besøgende på en hjemmeside. Vores website sikkerhedsløninger er enestående og tillader vores kunder at gøre deres hjemmesider sikre mht. transaktioner, beskyttelse mod hackere og sikre kundernes gode ry.

Dine priser

Vores primære motivation er at give dig et stærkt og sikkert miljø, som gør dig i stand til at realisere dine drømme til en overkommelig pris.

Kontrolpanel

Alle vores løsninger kommer med et brugervenligt og kraftfuldt kontrolpanel, så kan du administrere dine løsninger uden stor teknisk viden.

Renere miljø

Vi arbejder konstant på integration af hardware med lavspændings processorer og på optimering af kold luftstrøm i vores datacenter.

Teknisk viden

Vi stiller vores mangeårige tekniske erfaring til rådighed for dig. Har du brug for råd eller hjælp til dine løsninger, kan du altid regne med os.

Sikkerhed

Vi har stor fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine data, og derfor bruger vi den seneste generation af firewall løsninger i vores netværk.

Backup

Vi tager backup af alle dine data på regelmæssig basis på flere fysiske lokationer. Er uheldet ude, har du derfor altid en brugbar backup.

Support

Har du brug for hjælp eller råd, så er vores supportteam altid klar til at yde professionel hjælp. Det er som at have sin egen dedikerede it-afdeling.

Datacenter

Vores eget private datacenter med redundant net og strøm er overvåget 24/7 af kvalificerede medarbejdere, der hurtigt tager hånd om evt. problemer.