Support > Driftstatus


Der er ingen registrerede netværksforstyrrelser.[LØST]

Opdatering mandag 01/07: Der er mandag formiddag konstateret enkeltstående udfald på services.

Der er teknikere på sagen og ny status udsendes senere.

[OPDATERET]

Kl. 21:20

Kilden til netværksproblemet hos vores internetleverandør er blevet fundet og udbedret.
[LØST]
Konstaterede lørdag 29/06 kl. 17:29 driftsforstyrrelser på vores netværk, hvorpå fejlsøgning iværksattes. Rent teknisk udmøntede forstyrrelserne sig i datapakketab på op til ca. 30%.

Resultatet af de første fejlsøgninger gav ikke noget konkret svar på hvilken netværksenhed, der var årsag til problemet, hvorfor fejlsøgningen fortsatte lørdag aften samt henover natten til søndag 30/06 i samarbejde med datacenterleverandør samt eksterne teknikere.

Søndag morgen kl. 10:10 stod det klart, at årsagen til forstyrrelserne lå i en router, der på overfladen opførte sig korrekt, men som i praksis fejlede periodisk.

Denne router blev skiftet kl. 10:20, hvorefter normal drift løbende blev retableret for de forskellige services.

enavn.dk undskylder naturligvis for de gener, ovenstående forstyrrelser må have medført.

Dine priser

Vores primære motivation er at give dig et stærkt og sikkert miljø, som gør dig i stand til at realisere dine drømme til en overkommelig pris.

Kontrolpanel

Alle vores løsninger kommer med et brugervenligt og kraftfuldt kontrolpanel, så kan du administrere dine løsninger uden stor teknisk viden.

Renere miljø

Vi arbejder konstant på integration af hardware med lavspændings processorer og på optimering af kold luftstrøm i vores datacenter.

Teknisk viden

Vi stiller vores mangeårige tekniske erfaring til rådighed for dig. Har du brug for råd eller hjælp til dine løsninger, kan du altid regne med os.

Sikkerhed

Vi har stor fokus på sikkerhed og beskyttelse af dine data, og derfor bruger vi den seneste generation af firewall løsninger i vores netværk.

Backup

Vi tager backup af alle dine data på regelmæssig basis på flere fysiske lokationer. Er uheldet ude, har du derfor altid en brugbar backup.

Support

Har du brug for hjælp eller råd, så er vores supportteam altid klar til at yde professionel hjælp. Det er som at have sin egen dedikerede it-afdeling.

Datacenter

Vores eget private datacenter med redundant net og strøm er overvåget 24/7 af kvalificerede medarbejdere, der hurtigt tager hånd om evt. problemer.